maanantai 16. kesäkuuta 2014

Tromsan kansainvälinen koiranäyttely 15.6.2014

Lähdettiin pyörähtään "akkaporukalla" Norjassa Tromssan kansainvälisessä näyttelyssä. Matkalla sattui ja tapahtui, mutta sertit ja cacibit haettiin kotiin lähes kaikille roduille.

Minulla mukana oli vaan Rakka. Ensimmäistä kertaa ilman äitiä :) Tromsaan oli lähtenyt myös serkkupoika Simo (Fragola Ximeon) ja lisäksi kilpakumppanina oli Norjalainen avoimenluokan narttu Cassia da Costa Vista. Tuomarina toimi Claudio de Giuliani Italiasta. Komia Simo oli avo eri /1 sa, serti ja cacib.

Norjalainen narttu Cassia da Costa Vista sai myöskin avo eri/1 sa.


Cassia da Costa Vista open exe/1 BB-2 res-cc, res-cacib
kuva: Johanna Flink




 Rakan ilmoin käyttöluokkaan. WCC (käyttötulostodistus) aiheutti oman shownsa kehässä. Kehäsihteerille sitä näyttäessäni, hän esitteli sen myös yleisölle :)
Rakka sai myös erinomaisen ja sa:n. 


Fragola Zolletta working class exe/1 BB 1, cc & cacib
Kuva: Johanna Flink


Parhaan nartun valintaan osallistui siis meidän Rakan lisäksi Norjalainen narttu. Huimaa Rakka VOITTI nartut!!! Kotiin tuomisina oli Norjan serti sekä cacib.


ROP koiraksi tuomari valitsi Simon -onnea Susanna ja Jukka!!!


BOB Fragola Ximeon    &     BOS Fragola Zolletta

Kuva: Johanna Flink



We visited at Norway Tromso international dog show with Rakka (Fragola Zolletta). Judge Claudio de Giuliani from Italy liked Rakka and she won best bitch! Best of breed was cousine Fragola Ximeon. So Rakka has now cc and cacib from Norway.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti